Sociale Më shumë

Pasaportat në afat vetëm për raste emergjente

Prej tvteuta16:41, 30 Tetor 2019

Qytetarët e Malit të Zi të cilët duan të nxjerrin pasaportat e reja këtë nuk mund ta kryejnë brenda afatit të paraparë prej 15 ditësh, kanë konfirmuar nga Ministria e punëve të mbrendshme. Kohët e fundit qytetarët janë ankuar se pasaportat i marrin me vonesë dhe në ministri thonë se arsye për këtë  janë veshtirësitë teknike të cilat nuk do të menjanohen deri më 15 nëntor. Përjashtim përbëjnë rastete emergjente kur pasaporta nevojitet për udhëtime mjeksore apo raste të ngjajshme, kanë njoftuar nga Ministria e punëve të mbrendshme.

  • 1

    Radio