Aktuale Më shumë

Pas rritjes së TVSH-së rriten edhe çmimet

Prej tvteuta09:59, 5 Janar 2018

Çmimet në disa dyqane në Mal të Zi kanë pësuar rritje prej 2% ,pas rritjes së Tatimit mbi Vlerën e Shtuar nga 19 në 21%. Nga marketët e mëdhenj si Voli dhe Idea kanë njoftuar se çmimet do ti mbajnë të njëjta deri sa të mbarojnë rezervat, por më vonë do ta kenë të vështirë të mbajnë të njëjtat çmime.

Çmimet e artikujve që kanë pësar rritje të akcizës, si cigaret dhe alkooli, po ashtu kanë pësuar rritje, e cila shkon edhe deri në 20% .

  • 1

    Radio