Ekonomi Më shumë

Parqet Nacionale: Kemi kapacitet të menaxhojmë Kriporen e Ulqinit

Prej tvteuta15:49, 26 Janar 2019

Nga “Parqet nacionale” të Malit të Zi, të cilët menaxhojnë Kriporen e Ulqinit, kanë mohuar zërat se Mali i Zi nuk ka kuadrot e duhur për të menaxhuar Kriporen e Ulqinit, e cial duhet të shpallet zonë e mbrojtur. Drejtori Elvir Klica, ka deklaruar për agjencinë e lajmeve Mina, se kjo ndërmarrje i ka të gjitha mundësit të menaxhojë Kriporen e Ulqinit dhe se Mali i Zi i ka njerëzit e duhur, çka sipas tij e tregon hapja e Kapitullit 27. Ai tha se vështirësitë kryesore janë gjetja e mjeteve fianciare për sanimin e benteve të cilat janë të konsiderueshme.

  • 1

    Radio