Sociale Më shumë

PARLAMENTI I GRUAS: STATUSI NE BALLKANIN PERENDIMORE

Prej tvteuta18:03, 8 Mars 2019

PARLAMENTI I GRUAS: STATUSI NE BALLKANIN PERENDIMORE

Sot ne Parlamentin e Malit te Zi u mbajt kuvendi I 10-te I Parlamentit te gruas, I organizuar nga Keshilli per barazine gjinore te Kuvendit te Malit te Zi. Teme e kesaj Séance ishte pozita e gruas ne Ballkanin perendimore, kurse hapjen e beri  kryetari I kuvendit Ivan Brajoviq. Diskutuese ne kete teme ishin perfaqesues te shumte shteterore dhe nderkombetare, si dhe perfaqesues te shoqatave dhe te kuvendeve te Ballkanit perendimore.

  • 1

    Radio