Sociale Më shumë

PARACA: RRUGA ULQIN-KRYTHE DO TE RREGULLOHET PARA SEZONIT TURISTIK

Prej tvteuta11:20, 30 Prill 2019

Drejtori i drejtoratit per komunikacion Savo Paraca ka paralajmeruar perfundimin e punimeve ne rruget e Malit te Zi deri ne fillim te sezonit kryesore turistik. Paraca ka theksuar se kostoja e pergjithshme e punimeve te cilat po zhvillohen ne rruget rajonale dhe magjistrale, kap shumen prej 132 milion euro.

Sipas fjaleve te tij, gjate prillit dhe majit do te perfundojne punimet sipas programit te rregullt te mirembajtjes se rrugeve magjistrale dhe rajonale, dhe pret qe ne afat te perfundoje edhe rikonstruktimi i 13 kilometrave te rruges  Ulqin-Krythe.

  • 1

    Radio