Ekonomi Më shumë

PANAIRI I MOBILJEVE NË BUDVË(25-29.03.2015)FOTO

Prej tvteuta17:55, 25 Mars 2015

Sot në Budvë është hapur panairi I 39-të I mobiljerisë I cili si çdo vit tregohet ndër më të suksesshmit dhe të gjitha vendet janë të  plotësuara.  Këtë manifestim e karakterizon llojllojshmëria e ofertave për rregullimin e shtëpive dhe objekteve, kurse për 25%  është shtuar numri I prezentuesve për dallim nga viti I kaluar.

Ndërmarrjet janë nga nëntë  vende dhe  40%  e tyre janë për herë të pare  në këtë panair.

Si çdo vit, konkurente në treg janë edhe ndërmarrjet nga Ulqini të cilat konkurojnë me asortiment të gjerë  të prodhimeve të reja dhe me çmime të volitshme sidomos në ditët e zgjatjes së panairit.

  • 1

    Radio