Kulturë Më shumë

Panairi i artizanëve solli numër të madhë të artistëve

Prej tvteuta13:11, 8 Prill 2019

“Globus Art”  në Ranë hapi panairin e artizanateve dhe arteve pamoreShoqata e artistëve dhe artizaneve “Globus Art” me seli ne Ulqin edhe këtë vitë është organizator kryesorë  i Panairit të Artizanatit dhe Arteve Pamore me moton “GLOBUS ART” 2019. Kryetari i shoqatës Globus Art Ramiz Hajdari për Televizionin Teuta u shpreh se ky panairë solli në Ulqin një numër të madhë të artizanëve dhe është aktiviteti me kohëzgjatjen më të madhe ndër aktivitetet e tjera kulturore që organizohen në nderë të Ditës së Ulqinit.

  • 1

    Radio