Sociale Më shumë

Paketat për fëmijë

Prej tvteuta15:26, 17 Dhjetor 2014

Përfaqësuesit e Rotari Club nga Ulqini kanë gëzuar vocrrakët e kopshtit të femijëve Solidaritetit, duke u dhuruar atyre 330 paketa të vitit të ri, të cilët në kuadër të projektit Show Box, i kanë përgaditur fëmijet nga Londra. Dhuratat e këtilla kanë marrë sot edhe femijët e prindërve të cilët marrin ndihmë materiale dhe sociale. Tash 13 vjet realizohet ky aksion. Kësaj rradhe në Mal të Zi kanë arritur 6934 paketa dhe nga ky numër fëmijëve të Ulqinit u ndahen 1000.

  • 1

    Radio