Ekonomi Më shumë

Pagat e policëve nga 300 deri në 628 euro

Prej tvteuta10:17, 14 Dhjetor 2015

Nga Ministria e punëve të mbrendshme njoftojnë se pagat e policëve sipas propozim- ligjit të ri do të sillen nga 300 euro e deri në 628 euro, në varësi të pozitës dhe vjetëve të punës.

Pagat e policëve në komunikacion do të shkojnë rreth 390 euro, kurse ajo e inspektorëve me 11 vite stazh deri në 628 euro.

Ministri i punëve të mbrendshme Rashko Konjeviq tha se gjendja materiale e punonjësve të policisë duhet të përmirsohet edhe më tutje dhe të barazohet me atë të punonjësve të gjykatave.

  • 1

    Radio