Sociale Më shumë

Pacientët kanë dorëzuar rreth 2.000 ankesa

Prej tvteuta15:42, 7 Janar 2017

Nga Ministria e shëndetësisë kanë bërë të ditur se pacientët gjatë viti të kaluar kanë dorëzuar 2070 ankesa për punën e institucioneve shëndetsore në vend, çka përbën rritje në krahasim me vitin 2015 kur numri i tyre ishte 1906.

Numri më i lartë i ankesave është dorëzuar për Qendrën Spitalore në Podgoricë, 788, r Shtëpinë e shëndetit në Podgoricë, 871, dhe Shtëpinë e shëndetit në Tivar, 69. Në lidhje me këto ankesa merren mbrojtësit e të drejtave të pacientëve, kurse në rast se pacienti nuk është i knaqur me raportin e tyre mund ti drejtohet edhe inspeksionit shëndetsor.

  • 1

    Radio