TURIZËM Më shumë

Pa objekte të përkohëshme në shetitore

Prej tvteuta10:24, 7 Janar 2019

Ministria e turizimit planifikon heqjen e të gjithë objekteve të përkohëshme në shetitoret që ndodhen në zonën e të Mirave Detare në qytetet bregdetare të vendit. Këto objekte me vite kanë shëmtuar zonat më atraktive të qyteteve, por nga ana tjetër kanë krijuar edhe vende pune dhe gjeneruar të ardhura. Në Ulqin , ministria në zonën e të Mirave Detare ka ofruar lokacionet për 110 objekte , një më shumë se në Tivar,  kurse në Budva 209 lokacione.

  • 1

    Radio