AKTUELNO Više

P. Servis odbacuje navode Resulbegovića, poziva ga da se informiše i pojasni optužbe

Prej tvteuta17:39 11 Jul 2023

Sa indignacijom odbacujemo optužbe gospodina Aslana Resulbegua koji navodi da u “Parking servis DOO” postupamo sa dvostrukim aršinima dijeleći korisnike javnih parkirališta po političkoj osnovi. Želimo da vjerujemo da ovakve neutemeljene i neosnovane optužbe nisu proizvod loše namjere već nedostatka pravih informacija pa s tim u vezi želimo gospodinu Resulbeguu ali i ulcinjskoj javnosti da pojasnimo sledeće:

Povlašćena godišnja parking karta važi isključivo za javna parkirališta koja su obilježena u prvoj i drugoj zoni, na tzv. uličnim parkiralištima. Ista nije validna kada je u pitanju posebno parkiralište kod Starog grada, pa oni koji žele da koriste to parkiralište moraju da kupe tzv. plavu kartu koja košta 15 eura za mjesec dana a sve to je definisano našim Cjenovnikom koji je usvojila Skupština Opštine Ulcinj, pa bi voljeli da nam gospodin Resulbegu pojasni koji smo to propis prekršili kad grubo navodi da “građanima tražimo dodatni novac”.

Podsjećamo da smo na našoj facebook stranici objavili javni poziv i objasnili zainteresovanim građanima prvenstveno mještanima Starog grada, pod kojim uslovima mogu da koriste ovaj parking prostor.

Napominjemo da smo to parkiralište dobili na upravljanje kroz učešće na tenderu kojem je prethodio javni poziv iz OŠ Boško Strugar i da smo dobili to pravo jer smo dali najveću ponudu u odnosu na ostale učesnike u iznosu od 15.555,00 eura.

Takođe, voljeli bi da nam gospodin Resulbegu pojasni za koga to ne važe ista pravila i prema kome smo to postupali na osnovu političke podobnosti? Odgovorno tvrdim da od kad sam došao na čelo DOO “ Parking servis Ulcinj”, da se prema svakom korisniku javnih parkirališta postupa u skladu sa Odlukom o javnim parkiralištima, bez obzira kojoj političkoj partiji neko pripada ili bez obzira na bilo kakvu drugu razliku te stoga optužbe na račun dijeljenja građana po političkoj osnovi sa posebnim ogorčenjem odbacujemo.

Na kraju, pozivamo dotičnog gospodina da se ubuduće informiše prije nego izađe u javnost sa neosnovanim i neistinitim optužbama, kako bi javnost bila pošteđena gubljenja vremena na prazne priče ničim izazvanih pojedinaca.

Amil Grbovic, direktor DOO “Parking servis”

  • 1

    Radio