SliderMN Više

Otvorena nova poslovnica M:tela u Ulcinju, posebne povoljnosti povodom otvaranja

Prej tvteuta14:22 30 Januar 2023

Kompanija M:tel već šesnaest godina uspješno posluje u Crnoj Gori, a iz godine u godinu uspjesi ove telekomunikacione kompanije samo se uvećavaju. Danas je u Ulcinju otvorena nova, veća i modernija poslovnica ove kompanije u Ulcinju, a tim povodom iz M:tela su pripremili brojne povoljnosti.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima M:tela Milivoje Cerović, kazao je da je otvaranje nove, veće poslovnice uslovljeno povećanjem obima posla u najjužnijoj opštini.

Cerović

„Znamo da u ovom trenutku imamo najveći market šer u kablovskim uslugama i na to smo jako ponosni, to smo uspjeli da realizujemo sa našim partnerom u Ulcinju. To sve govori da su Ulcinjani čekali nekoga kao što je M:tel da im pruži jedan potpuno novi vid servisa. Jako smo ponosni što donosimo mnogo novog multimedijalnog sadržaja, a ponosni smo što smo s našim partnerima uveli izbiljan set kanala loklanog karaktera u Ulcinju i vidimo da smo broj jedan što se tiče multimedijalnog servisa u Ulcinju. U ovom trenutku smo u Ulcinju broj jedan po prodatim pripejd karticama, kako u sezoni tako i van sezone, i to nas jako raduje“, kazao je Cerović.

 

Nova poslovnica  u Ulcinju otvorena je u ulici 26. novembra, a poslušajte između ostalog u intervjuu sa PR menadžerkom kompanije M:tel, Anom Martinović za TV Teuta, poslušajte koje sve pogodnosti očekuju klijente iz Ulcinja.

  • 1

    Radio