AKTUELNO Više

Otvorena nova EKO benzinska stanica u Opštini Tuzi

Prej tvteuta09:56 14 Maj 2022

U opštini Tuzi otvorena je nova EKO benzinska stanica na magistralnom putu Tuzi – Podgorica, na Karabuškom Polju. U ponudi potrošačima su sve vrste goriva i motornih ulja vrhunskog kvaliteta uključujući i novi premium Dizel Avio Double Filtered.

EKO benzinska stanica Tuzi ima dva ostrva sa po jednim pumpnim automatom “Wayne”. Oba pumpna automata su opremljena sa po 8 pištolja i omogućavaju istovremeno punjenje 4 automobila. Na oba ostrva dostupne su sve četiri vrste goriva (EKONOMY 95, Eurosuper 98, Dizel EKONOMY i premium Diesel Avio Double Filtered).

Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, ove godine slavi 75 godina uspješnog poslovanja a pozitivan imidž izgradio je konstantnim ulaganjem u razvoj svoje poslovne mreže kao i kvalitetom proizvoda i usluga koje nudi u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima.

Pumpu u Tuzima posjetile su i rukometne reprezentativke, Ivona Pavićević i Anastasija Babović.

„Znajući da Jugopetrol postoji već 75 godina, za mene znači samo jedno, spoj tradicije i kvaliteta. Od kako znam za sebe u mojoj familiji gorivo se sipa na EKO benzinskim stanicama. Sledeći primjer svojih predaka i sama nastavljam da točim gorivo na EKO pumpama jer su efikasni i ljubazni“, izjavila je Ivona.

Iz Jugopetrola poručuju da pripremite Vaše „EKO vozi i osvoji“ kartice, i da se od naredne nedelje uključite u novi ciklus nagradne igre “EKO VOZI I OSVOJI” gdje vas pored dvije glavne nagrade, automobila Suzuki Vitara 1.4 Hybrid, očekuju i nagrade u vidu vaučera za potrošnju na EKO benzinskim stanicama.

 

Vaše EKO benzinske stanice.

 

 

  • 1

    Radio