EKONOMIJA Više

OTVORENA FILIJALA LOVĆEN BANKE U ULCINJU

Prej tvteuta15:32 30 Maj 2017

Prva filijala Lovćen banke u Ulcinju,a deveta po redu u Crnoj Gori svečano je otvorena u ponedjeljak 29.maja. Svečanom otvaranju prisustvovale su brojne zvanice, među kojima su se izdvajali preduzetnici, hotelijeri i ostali građani. Prilikom otvaranja, istaknuto je da je otvaranje ove filijale od velikog značaja za dalji razvoj najjužnije crnogorske opštine.

Vršilac dužnosti direktora ulcinjske filijale, Vinko Nikić pozdravio je prisutne i pozvao sve buduće ali i stare klijente da budu dio tima koji obećava i  koji pomaže sve –  kako domaćinstva, tako hotelijere, poljoprivrednike i farmere.

Otvaranju je prisustvovao i predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu, koji je kazao da samim tim što je Lovćen Banka dio njemačke investicione grupe, otvaranjem filijale u Ulcinju daje se na značaju razvoju grada u daljoj budućnosti.

Predsjednica Odbora direktora Lovćen Banke Aleksandra Popović prisutnima je prenijela namjeru ove kompanije da u narednom periodu stoje na raspolaganju svima koji žele da investiraju u Ulcinj.

 

Bratu i sestri Adnanu i Mersihi Resulbegović koji uskoro odlaze na liječenje u Turskoj, kao donaciju i pomoć u sakupljanju novca za liječenje matičnim ćelijama, uručena je i donacija od hiljadu eura.

Proširenjem bankarskih filijala i dolaskom Lovćen Banke u Ulcinj, otvoren je put za dalja investiranja u razvoj i infrastrukturu ovog grada.

  • 1

    Radio