SliderMN Više

Otvoren novi objekat Cungu & Co u Baru, veliki broj kupaca iskoristilo posebne popuste

Prej tvteuta11:58 3 Avgust 2023

Nova, druga po redu radnja ulcinjske kompanije Cungu & Co u Baru danas je svečano otvorena, u samoj blizini željezničke i autobuske stanice u tom gradu.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica, a među njima i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, brojni privrednici ali i kupci, koji su već prvog dana iskoristili da posjete ovaj novootvoreni objekat.

Vlasnik i osnivač kompanije Cungu, Nazif Cungu, kazao je da je novi objekat površine oko 1.500 kvadratnih metara, te i da se za svega sedam mjeseci realizovao ovako vrijedna i značajna investicija.

 

“ Mi smo se odavno odlučili da u Baru otvorimo jedan veći objekat i ja koristim priliku da se zahvalim svima koji su učestvovali u realizaciji  ovog projekta, prvo arhitekti, inženjerima i izvođačima, zahvaljujem se i opštinskom sekretarijatu koji su blagovremeno  dali neophodne saglasnosti, kao i državnim institucijama koje su  nas podržale i brzo završavale sve dokumentacije. Naša firma je promijenila koncept, širimo se i imamo dosta artikala, direktno sarađujemo sa fabrikama, i uspjeli smo da u Crnoj Gori donosimo veoma kvalitetne proizvode sa izuzetno pristupačnim cijenama, te sam siguran da će građani Bara uživati u kupovini kod nas“, kazao je Cungu, dodavši da je u ovom objektu zaposleno 30 novih radnika, a da je i u planu da se novi objekti otvore i u Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju.

„Čestitam Vam na uspješnoj realizaciji još jednog projekta koji zasigurno ima pretpostavke da bude i najuspješniji u lancu Vaših prodavnica. Zahvaljujem se svima koji su dali nemjerljiv doprinos za realizaciju ovako vrijedne investicije, danas sam čuo da je vrijednost investicije dva i po miliona i da su radove dominantno izdvodile barske kompanije, takođe želim da iskoristim priliku da se zahvalim finansijerima, jer upravo uz njihovu podršku ova investicija je realizovana u punom kapacitetu“, kazao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Povodom otvaranja novog objekta u Baru, kompanija poklanja 15% popusta na kompletan asortiman koji nije na popustu.

lokacija n

  • 1

    Radio