Otkazan Mega Balkan Dance koncert zakazan za 14. avgust

Prej tvteuta11:29 12 Avgust 2021

Zbog epidemiološke situacije u Crnoj Gori i mjera koje su na snazi, otkazan je Mega Balkan Dance koncert, planiran da se održi 14. avgusta, na Pearl plaži u Ulcinju, a na kojem su trebali da nastupe, između ostalog, i jedan od najaktuelnijih i najtraženijih evropskih repera , austrijski producent RAF Camora, domaće i regionalne zvijezde poput Jala Brata, Bube Corellija, Inas, Elena Kitić i brojni DJ-evi.

„Zbog prirode samog koncerta, njegovog višesatnog trajanja i brojnih planiranih događaja, koji uključuju veliki broj učesnika ali i posjetilaca, prinuđeni smo na ovakav potez, kao društveno odgovorna kompanija. Ne želimo da uskraćujemo prisustvo onima koji su planirali da dođu a nisu vakcinisani i nemaju adekvatne potvrde koje iziskuju nadležne zdravstvene institucije.Takođe, nije nam želja ni da pravimo razliku između vakcinisanih i nevakcinisanih posjetilaca i izlažemo ih višesatnom čekanju i provjerama na samom ulazu. Nadamo se da će se u skorijoj budućnosti epidemiološka situacija u Crnoj Gori stabilizovati i da ćemo se vratiti tradicionalnim navikama, da je za prisustvo na našim koncertima i festivalima jedino potrebno da imate Balkan Dance ulaznice i trake“, navode iz Balkan Dance-a.

„U nadi da ćemo se što prije vratili normalnom životu, bez ograničenja i barijera, sačuvati naše i zdravlje naših najmilijih, srdačno vas pozdravljamo do nekog narednog koncerta ili festivala“, poručuju organizatori.

  • 1

    Radio