Politikë Më shumë

Orav: Me kujdes jemi duke përcjellur situatën në Mal të Zi

Prej tvteuta15:01, 11 Shkurt 2019

Bashkimi Evropian po përcjell me kujdes situatën në lidhje me aferën “Zarfi” dhe reagimin e institucioneve të vendit në lidhje me të, ka deklaruar shefi i Delegacionin të Bashkimit Evropian në Mal të Zi, Aivo Orav. Mendimin e vet për këtë situatë Bashkimi Evropian do ta bëjë të njohur në raportin për Malin e Zi i cili do të publikohet në panverë. Orav njoftoi se javën e ardhëshme në Mal të Zi do të qëndrojë për vizitë edhe komisioner evropian për zgjerim Johanes Hahn.

  • 1

    Radio