Sociale Më shumë

Orari i ri për rrugën Ulqin – Krythë

Prej tvteuta13:06, 30 Prill 2019

Aksi rrugor Ulqin – Krythë do të jetë i lirë për lëvizje deri me datën 3 maj, njohtojnë  nga Lidhja Auto Moto e Malit të Zi.

Për shkak të punimeve në rrugë, prej datës, 03.05.2019 dhe deri me 07.05.2019, do të mbyllet plotësisht për komunikacion për të gjitha automjetet kjo rrugë prej orës 08:00 deri 12:00, kumtojnë nga Lidhja Auto Moto e Malit të Zi.

Komunikacioni gjatë kohës kur rruga do të jetë e mbyllur do të riorientohet përmes rrugës së vjetër nga Tivari.

  • 1

    Radio