Politikë Më shumë

ORA E KRYEMINISTRIT

Prej tvteuta13:55, 23 Prill 2015

Kryeministri , Millo Gjukanoviq  nesër në Parlament do të përgjigjet në pyetjet e përfaqësuesve të klubeve të deputetëve të cilat kanë të bëjnë me integrimet evroatlantike,vrasjet e pazbardhura,politikën tatimore,mjedisin, arsimin dhe projektet  e infrastructures.

Paralajmërohet se deputeti I Alternativës shqiptare, Nikë Gjeloshaj, prêt përgjigjen nga kryeministri mbi pyetjen e shtruar mbi aktivitetin e qeverisë në përmirësimin e infrastructures dhe projektet kapitale në Ulqin,Plavë, Guci dhe Malësi.

  • 1

    Radio