SPORT Više

Opstina Ulcinj garantuje odrzavanje OFK Otrant Olympic-a

Prej tvteuta15:15 4 Oktobar 2019

Predsjednik Kluba Nedzad Hasanaga I drugi predstavnici kluba su se danas sastali sa Predsjednikom Opstine Ulcinj Ljoro Nrekic, I drugim predstavnicima uzeg kabineta Opstine Ulcinj. Sastanak je odrzan po hitnom slucaju I zbog finansijske situacije u kojoj se nalazi klub trenutno nalazi. 

Na sastanku je odluceno da ce se Opstina Ulcinj maksimalno angazovati za rjesavanje navedene situacije time sto ce se po hitnom postupku u saradnji sa gradskim preduzimacima izvrsiti hitna sanacija svlacionica I drugih pratecih prostorija radi osposobljavanja stadiona Olimpik za odrzavanje ligaskih utakmica. 

U narednom periodu se ocekuje intenzivnije angazovanje gradske uprave u procesu finansiranja I odrzavanja kluba sa ciljem da se klub sacuva I bude odskocna daska za mnoge mlade talente iz naseg grada. S tim u vezi, u narednom period se ocekuje odrzavanje donatorske veceri u kojem se ocekuje prisustvo svih gradskih privrednika I postavljanje funkcionisanja kluba na odrzivim osnovima. 

U nastavku apelujemo na sve sugradjane, privrednike I ostale koji u ovom gradu vrse svoje zivotne I poslovne aktivnosti da na bilo koji nacin koji je u njihovim mogucnostima doprinesu razvoju I odrzavanju OFK Otrant Olympic.

  • 1

    Radio