AKTUELNO Više

Opština objavila sporne fakture portala Ul-Info

Prej tvteuta10:21 13 Decembar 2017

Javnosti radi, prinuđeni smo da objavimo fakture koje je Mustafa Canka dostavio uz dopis od 2.11.2017. godine. Iz istih se vidi da nijedna nije niti zavedena niti potpisana od bilo kojeg lica u Opštini Ulcinj. Ali zatečen na (ne)djelu isti ne bira sredstva da navodno demantuje ono što se demantovati ne može. Rukovodeći se poslovicom da je napad najbolja odbrana, čak pokušava da drži lekciju Privrednom sudu, i agresivno pokušava da zadrži privilegije koje je do sada imao.
Opšte je poznato da je Canka nekim ranijim vladajućim garnituarama u Opštini Ulcinj, prodavao svoju naklonost za šaku eura, pod maskom „reklamiranja“ na njegovom portalu, ali to vrijeme je prošlo i sada se ne može pomiriti sa tim. Govori o nekim navodnim svađama i odbijanju predsjednika da plati fakture, a kako se mogu platiti fakture kojih jednostavno NEMA u računovodstvu Opštine Ulcinj.
Jalov je njegov pokušaj da u ovu priču uvuče predsjednika Skupštine, ali ovim putem poručujemo svima, da će bilo čiji eventualni pokušaj naknadnog prepravljanja, zaprimanja, arhiviranja, potpisivanja i zavođenja ovih faktura biti tretiran kao falsifikat i prijavljen nadležnom tužiocu.
U prilogu je link dostavljenih faktura.
http://www.ul-gov.me/upload/document/20171213_fakture_portal_ul_info.pdf
http://www.ul-gov.me/Aktuelnosti/3570/Fakture-portala-ULINFO.shtml

  • 1

    Radio