Aktuale Më shumë

*VIDEO*Omer Bajraktari – bartësi i listës ,,Fillim i ri” e kreu obligimin qytetar

Prej tvteuta12:52, 27 Mars 2022

”Dëshiroj të them që në dallim nga fushatat tjera, ka qenë një fushatë shumë më pozitive dhe jemi shumë të kënaqur që edhe ne e kemi dhënë kontributin tonë që kjo fushatë të jetë pozitive, të jetë fushatë e pajtimit, fushatë për një Ulqin më të mirë dhe uroj edhe partitë tjera që garojnë sot në sukses. Ne jemi të sigurtë në fitoren tonë, presim një fitore të bindshëm” deklaroi për televizionin Teuta Omer Bajraktari, bartësi i listës ”Fillim i ri”

 

  • 1

    Radio