POLITIKA Više

Okupili smo istaknute borce za bolju Crnu Goru – pobijedićemo ideju privatne države Đukanovića

Prej tvteuta19:49 14 Mart 2023

U nastavku vam dostavljamo saopštenje i propratne fotografije predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića koje se odnosi na njegovu posjetu Ulcinju-Milatović u Ulcinju.

„Ovo je vrijeme kada smo okupili istinske borce protiv zatrovanog sistema vladavine Mila Đukanovića i njegove ideje o privatnoj državi. Borce poput Džemala Perovića koji je kao jedan od osnivača LSCG i lidera „Odupri se“, uvijek bio među zaštitnicima ove države. Uz podršku takvih, siguran sam da je došlo vrijeme da predvodim bolju, pošteniju i pravedniju Crnu Goru“, rekao je predsjednički kandidat Jakov Milatović tokom posjete Ulcinju gdje je zajedno sa Perovićem i profesorom Ismetom Karamanagom razgovarao sa građanima te Opštine.

On je u razgovoru sa građanima istakao značaj svakog glasa slobodnih građana u Crnoj Gori, jer ovo su izbori koji predstavljaju prekretnicu u budućem životu Crne Gore i njenih građana.

„Ovo je pravo vrijeme i ključni momenat u kojem trasiramo put Crne Gore. Zato pozivam sve da biraju pravdu umjesto nepravde, poštenje umjesto kriminala i blagostanje umjesto zemlje podijela.“, zaključio je Milatović.

  • 1

    Radio