Sociale Më shumë

OJQ-të: TV Teuta, burimi kryesor i informacionit për aktivitetet e pushtetit lokal

Prej tvteuta10:00, 14 Mars 2017

Në raportin vjetor për veprimtarinë e organizatave joqeveritare në nivel lokal, thuhet se  përveç faqes zyrtare të komunës, informacionet me më rëndësi për OJQ-të , dhe të cilat kanë të bëjnë me aktivitetet e pushtetit lokal , merren nga televizioni Teuta.

Gjithashtu, edhe njoftimet me rëndësi për OJQ-të , pushteti lokal i bën nëpërmjet faqes zyrtare të Komunës dhe televizionit tonë, thuhet në raport.

  • 1

    Radio