Sporti Më shumë

OJQ Kulsport: Fushatë kundër racizmit me të rinjtë e Otrant – Olimpik

Prej tvteuta13:11, 25 Shkurt 2016

Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë në futboll u mbaj t më 19 shkurt. Atë ditë OJQ Kulsport nga Podgorica organizoi një fushatë me ekipet e të rinjve të futbollit FK Otrant -Olimpik në Ulqin  mbi futbollin dhe homofobinë.

OJQ Kulsport si nantare e rrjetit FARE (Futbolli Kundër Racizmit në Evropë) promovon luftën kundër racizmit dhe  homofobisë, e cila është një lloj racizmi. Dhe e gjithë kjo duke u shoqëruar me të rinjtë nga klubi Otrant-Olimpik. Fëmijët për një orë kanë dëgjuar leksion se çfarë është homofobia dhe si të luftohen kjo dukuri negative. OJQ Kulsport të do të vazhdojë me fushata të tilla për të luftuar kundër të gjitha llojeve të racizmit në futboll.

 

  • 1

    Radio