Sociale Më shumë

OJQ “Këshilla” dhuron pako në vlerë 500 euro

Prej tvteuta15:25, 11 Shkurt 2022

Nga Ojq ”Keshilla” njoftojnë që kanë vazhduar me aksionin e radhës me date 04.02  njëherësh edhe donacionin e parë të këtij viti. Ne emër të kësaj shoqate  kryetari Arben Tafa bën ti ditur qellimin por edhe vlerën e këtij donacioni që ishte në vlerë  500 euro. U shpërndanë 8 pako nga 50 euro dhe 100 euro u shpërndanë në të holla .  Ky donacion vjen nga bamirsit e komunës së Ulqinit me çrast Kryetari gjen edhe rastin t’i falenderoj.

Kryetari i kësaj shoqate Arben Tafa përmendi edhe vitin e kaluar ku u shpreh i kënaqur duke veçuar disa prej aktiviteteve .

Tema kryesore e kësaj kohe vazhdon të qëndroj covidi, me crast Tafa tregoi edhe vështërsitë e tyre që hasën gjatë kësaj periudhe.

  • 1

    Radio