Sociale Më shumë

OJQ “Këshilla” çeli puse në Afrikë dhe Indonezi

Prej tvteuta09:19, 2 Qershor 2019

OJQ  “Këshilla” këtë Ramazan ndërmori përsipër pikërisht çeljen e puseve për vendet të cilat çdo ditë vuajn nga mungesa e ujit, siç janë Afrika dhe Indonezia.” Kjo ide lindi spontanisht nga lajmet e shumta që përcillen në media pikërisht për mungesën e ujit në këto vende, kjo ishte nxitja që edhe ne të bënim diçka për ta”, u shpreh për Televizionin Teuta Arben Tafa, kryetar i kësaj organizate. “Ideja së pari u prezantua në rrethin e ngushtë të organizatës  ku edhe gjeti përkrahje, kurse më pas u bë publike në rrjtetet sociale, ku për një kohë  të shkurtër u mblodhën 1500 euro “, tha Tafa.

  • 1

    Radio