POLITIKA Više

ODGOVOR JP „KOMUNALNE DJELATNOSTI“ NA SAOPŠTENJE URA-E VI STE REDOVNE NEPLATIŠE. PLATITE RAČUNE

Prej tvteuta09:45 18 Avgust 2017

 

Uporno pokušavate da predstavite sebe kao jedine i prave zaštitnike građana. Valjda vodeći se „izrekom“ da više puta rečena laž postaje istina, nadate se da će se naći neko da Vam poveruje. Ali, grdno ste se prevarili ako ste umislili da postoji još neko ko Vas nije prokužio.

 

Jer, nekada ste znali da optužujete pojedince za milionske zloupotrebe. Pa ste ih kasnije uzimali za koalicione partnere. Kad je trebalo prikriti te iste zloupotrebe, kad je trebalo da ćutite i ne „talasate“, ili kad bi krizirala koaliciona ljubav, tražili bi „privilegovane“ tendere, za sulude ideje, kratkoročnije od svake vaše partije, i bacali pare građana na, između ostalog, zarđalo gvožđe. Sve što vi radite je inače takvo: suludo, krakoročno i zarđalo.

 

Ali, varate se ako ste umislili da će te od nas dobiti„privilegovane“ tendere. Od nas će te, kao i do sada, dobijati samo argumente. A argumenti su uvjek glasniji od Vaših neistina, koliko god Vi pokušavali da nervozno galamite. Da nije tako, ne bi kao obezglavljeni bježali čim se zagrebe ispod površine problematike i ne bi napuštali svaku Vašu tvrdnju kao loš kapetan svoj brod koji tone.

 

Zato, nemorate da tražite oprost, svejedno Vam niko ne bi oprostio. Ni za neistinito izjednačavanje računa za struju i otpad, ni za to što niste bili prisutni u Skupštini kada se raspravljalo o ovoj odluci, pa ni za lažne procente povećanja cijene za transport otpada i kojekakve paušale. Jedino paušalno u svoj ovoj priči su Vaše tvrdnje.

 

I nemojte pomisliti da će te nas obeshrabriti Vašim „kafanskim“ saopštenjima. Naš način rada, gdje je svaki građanin isti, gdje svako domaćinstvo jednako, gdje nema privilegovanih, ćemo braniti dok god budemo radili ovaj posao.

 

Zato Vas, kao legitimne predstavnike građana u Skupštini opštine Ulcinj, možemo da poštujemo tako što će mo Vas oslovljavati sa Vi. Ali, molimo Vas, nemojte da tražite od nas da Vas tretiramo drugačije od bilo kojeg drugog dužnika. Zato, Vi redovne neplatiše iz URA-e, platite Vaše račune za transport otpada, za 2016. i 2017. godinu, za svaku kućicu koju posjedujete na Adi Bojani, a imate ih nekoliko. Dajte barem na taj način doprinos svome gradu, kad već za drugi ne znate.

 

I na kraju, nismo imali namjeru da više polemišemo sa Vama. Imamo pametnija posla. Ali, posle naše najave za prekid dalje rasprave, osilili ste se sa neistinama i uvredama. Niste valjda mislili da sa Vama, toliko duboko uvaljene za samo dve godine vlasti, iko normalan izbjegava polemiku?

 

  • 1

    Radio