SliderMN Više

Od sjutra nove cijene za najmanje 25 namirnica u pet lanaca

Prej tvteuta14:05 20 Mart 2023

Svaki građanin će osjetiti benefite akcije Stop inflaciji, jer će od sjutra imati izbor različitih proizvoda i mogućnost da ih kupuju po znatno nižim cijenama, saopštio je ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović na današnjoj sjednici Vlade.

Đurović je, govoreći o akciji “Stop inflaciji” , kazao da su svoje inflatorne korpe dostavili Voli, Laković, Domaća trgovina, Merkator, Franca, Megapromet.

“Pokazali su društvenu odgobornost. Mislim da su dali jako korektne cijene. Većina njih je dala ne samo 25 proizvoda koje smo naveli kao minimum, već i veći broj 30-40, čak i više. Uvjeren sam da će svaki građanin osjetiti enefit ove akcije”, kazao je Đurović.

Akcija kreće od sjutra ujutru.

“Obići ću prodavnice i lično se uvjeriti kako ide akcija”, kazao je Đurović.

On je pozvao i druge da im se priključe kako bi sa svih polja zajednički krenuli da suzbijaju inflaciju i omogućili građanima da mogu mjesec da prožive normalno od svojih primanja.

“Sve inflacione korpe su stigle. One će biti u narednih nekoliko sati objavljene, poslate svim medijama, biti na našim mrežama i svi građani će vidjeti šta to nude lanci, šta njima odgovara i da se na osnovu toga odrede gdje će nešto da kupe”, ističe Đurović.

  • 1

    Radio