SliderMN Više

Od 15. decembra novogodišnje i božićne čarolije u Ulcinju, stižu brojne zvijezde

Prej tvteuta09:21 2 Decembar 2022

Ukoliko želite da decembar i pred novogodišnje dane provedete na moru, Ulcinj je pravi izbor za vas jer ove godine Ulcinj će zablistati pravim novogodišnjem sjajem i predstojeći praznici će biti obilježeni nizom aktivnosti od 15.decembra pa sve do Božića.

Na Maloj plaži Novogodišnji bazar sa drvenim kućicama će biti centralni praznični kutak gdje će se nuditi, topli napici, slatkiši, razna pica i tradicionalna jela  …Svi građani ali i posjetioci će moći da osjete duh Božićnih i Novogodišnjih praznika i uživati na šetalištu otvorenog srca sa društvom i porodicama.

Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana pred doček Nove Godine nizom lijepih koncerata za sve generacije, tako da će svi imati priliku da uživaju uz zvuke tradicionalne, pop, rock, jazz muzike, gdje će nastupati muzički izvođači iz zemlje i regiona kao što su Sergej Ćetković, Alban Skenderaj, Flori Mumajesi, Marko Luis sa bendom, Sevdah baby, Ledri Vula, Klapa Maris, Milf Hunters, Dj Sardi, Lanterna. Naravno neće faliti muzički izvođači i grupe iz našeg grada koji će upotpuniti čitav program koji će biti realizovan za ove praznike.

Naši najmlađi će imati svoje programe koje će biti organizovane u saradnji sa predškolskim ustanovama i to razne dječje predstave, zatim koncerte, folklorne nastupe, kreativne radionice i druga zabavna i sportska dešavanja na šetalištu na maloj plaži.

Za doček nove 2023.godine na trgu neće biti živa muzika ali će dobra atmosfera i duh praznika nastaviti opet nakon novogodišnjeg dočeka gdje ćemo zajedno sa Opštinom takođe organizovati brojne koncerte do 10.januara

Sve ove aktivnosti će učiniti boravak u Ulcinju sadržajnim tokom ovih prazničnih mjeseca tako da vas pozivamo da ih provedemo svi zajedno.

  • 1

    Radio