AKTUELNO Više

Objavljen snimak: Kako je obezbjeđenje Kneževića napalo Gardaševiće

Prej tvteuta23:28 8 Decembar 2022

Video zapis sa kamera na Aerodromu Podgorica pokazuje kako je došlo do sukoba između Cetinjana i poslanika DF-a Milana Kneževića i njegovog obezbjeđenja. Snimak jasno pokazuje da je Kneževićevo obezbjeđenje napalo Cetinjane, što samim tim upućuje i da je poslanik DF-a lažno optužio Cetinjanina Ivana Gardaševića da mu je ugrozio sigurnost.

Podsjerćamo, dežurni sudija na osnovnu pregledanog snimka sa kamera podgoričkog aerodroma u iskazu je napisao da je Dušan Knežević, član obezbjeđenja poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića, inicirao fizički sukob sa Cetinjaninom Ivanom Gardaševićem juče na podgoričkom aerodromu.

Na snimku, koji traje dva minuta, zabilježen je incident koji se desio juče a na kom se jasno vide trojica muškaraca koji mirno izlaze iz sivog, parkiranog auta, iznose prtljag i namjeravaju da se upute u pravcu zgrade Aerodroma. Potom se primjećuje da iz crnog automobila, koji je parkiran par metara iza vozila Gardaševića, žurno izlaze dvojica muškaraca sa mjesta vozača i suvozača, i iznenada nasrću na starijeg čovjeka, da bi zatim u dva navrata pokušao da udari mlađeg muškarca.

Video snimak incidenta ispred podgoričkog aerodroma objavio je portal Pobjede.

 

  • 1

    Radio