Kulturë Më shumë

NXENESIT E SHF “MARKO NUCULLOVIQ” FITUAN VENDIN E TRETE

Prej tvteuta12:04, 6 Prill 2019

Nxenesit e SHF “Marko Nuculloviq” nga Shtoji kane fituar vendin e trete ne garat rajonale per mikrobit te cilat u mbajten ne Beograd.  Nxeneset Anabela Rudoviq, Irena Selcanin  dhe  Nora Selcanin  se bashku e mentorin e tyre  Alfred Marnikoviq  kane prezantuar projektin  “Parkingu I mencur” I cili nenkupton detektimin e vendeve te lira ne parking.  Ministri I arsimit  Damir Shehoviq  e ka uruar  ekipin nga Ulqini, duke theksuar se ky eshte edhe nje tregues se nuk po gabojme kur themi  se digjitalizimi po sjell nje qasje tjeter ne arsim.  

  • 1

    Radio