Sociale Më shumë

Nxënësit e SHF “Boshko Strugar” me sukses të mirë dolën në pushime

Prej tvteuta22:37, 29 Qershor 2019

Përfundoi edhe një vit I suksesshëm për nxënësit e SHF “Boshko Strugar”. Drejtori I shkollës Miodrag Androviq tha senxënësit kanë treguar rezultat të mire, por nuk është I kënaqur me numrin e deritashëm të regjistrimit të nxënësve në klasën e parë. Regjistrimi është ende I hapur dhe deri më tani janë evidentuar 32 nxënës. Nga 1 korriku pason pushimi kolektiv, kurse gjatë kësajperiudhe do të bëhen sanime të vogla dhe përgatitje për vitin e ri shkollorë, theksoi Androviq.

  • 1

    Radio