Sociale Më shumë

Numri i fëmijëve në qendrën “Sirena” arrin në 39. Për kokë banori më së shumti në Mal të Zi

Prej tvteuta18:38, 5 Shkurt 2021

Numri i fëmijëve me  pengesa dhe vështirësi në zhvillim në qendrën ditore “Sirena” është në rritje.Drejtori Bilal Alaj, shprehet se kjo është shqetësuese për komuntetin tonë. Vetëm mbrenda një jave kanë ardhë dy vendime nga komisioni për kategorizimin e fëmijëve, dhe tani prej 37 numri ka mbrrijt në 39.

Qendren ditore Sirena e frekuentojnë edhe fëmijë nga vendet e tjera  siç është Plava ,Gucia ,Rozhaja apo Tivari, këto të fundit për shkak të barrierës së gjuhësore. Numri i fëmijëve në këtë qendër është më imadh se në të gjitha qendrat në Mal të Zi shprehet drejtori Alaj.

Kategorizimi i numrit i fëmijëve është rritur për dy veta.Në këtë Qendër  vijojnë  për fëmijë dhe të rinjë me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “Sirena” në Ulqin,

  • 1

    Radio