Politikë Më shumë

NUK NDIHEM PËRGJEGJES

Prej tvteuta10:36, 28 Maj 2015

Kryeministri I Malit të Zi, Millo Gjukanoviq,në orën e kryeministrit,në pyetjen lidhur me urdhëruesin dhe organizatorët e vrasjes së Dushko Jovanoviq,ka thënë se  më e logjikshme është të kërkohen në adresat të cilat e përditshmja Dan i ka keqpërdorur  në mënyrën më brutale kundër Malit të Zi.

Gjukanoviq ka porositur se pushteti nuk ka pasur kurrfarë interesit politik e as të ndonjë lloji tjetër të jetë pjesë e këtij krimi.Në pyetjen e deputetit të PSP Srgjan Miliq se a e sheh veten përgjegjës në pjesën që ka të bëjë me ndriçimin e prapavijës politike të Jovanoviqit , Gjukanoviq është përgjigjur se “ Nuk ndihem përgjegjës!

  • 1

    Radio