Aktuale Më shumë

“Nuk kemi vendosur të bashkohemi me qeverinë, një mbështetje më e gjerë do të ishte mirë”

Prej tvteuta13:33, 15 Shtator 2023

Ministri i Bujqësisë, zëvendëskryeministri dhe kryetari i SNP-së, Vlladimir Jokoviq, tha se partia ende nuk ka marrë vendim për anëtarësim në Qeveri.

“Ne po flasim. E përsëris atë që thashë më parë, që është se do të ishte mirë që kjo mbështetje të ishte më e gjerë në këtë moment, për të zhbllokuar të gjitha institucionet në Mal të Zi. Sigurisht që vendimin do ta marrim në organet e partisë, kurse SNP-ja në këtë moment nuk ka marrë vendim përfundimtar nëse do të bëhet pjesë e qeverisë së 44-të”, ka thënë Jokoviq.

Duke iu përgjigjur pyetjes nëse do të mbetet në krye të Departamentit të Bujqësisë, ai tha se partia asnjëherë nuk ka kërkuar atë që i takonte dikujt.

“Ne do të ishim të lumtur nëse departamenti i bujqësisë do t’i takonte ndonjë partie dhe nëse rezultatet janë më të mira se kur isha unë në krye, të gjithë duhet të mendojmë kështu,” tha Jokoviq.

  • 1

    Radio