Politikë Më shumë

NUK E HUMB IDENTITETIN E VET

Prej tvteuta12:15, 31 Korrik 2015

Aleanca e NATO-s është korniza më e mirë për kombet e ndryshme sepse është mjaft e madhe ku të mëdhenjtë të ndihën mirë, si dhe mjaft të gjerë, ku vendet e vogla të ndihën komod, deklaroi koordinatori nacional për NATO-n Vesko Garçeviq. Ai në panelin e diskutimeve të organizuara nga ekipi komunikues i Këshillit për NATO-n të mbajtur në Herceg Novi, tha se në aleancën e Atlantikut të Veriut interesat i kanë gjetur të gjitha vendet, duke mos humbur identitetin e tyre.

  • 1

    Radio