Opinion Më shumë

Nrekiq: Situata është serioze por nuk ka vend për panik

Prej tvteuta16:36, 12 Mars 2020

Kryetari i Komunës se Ulqinit, Loro Nrekiq u bëri thirrje të gjithë qytetarëve të Ulqinit që të zbatojnë me përpikmëri masat e ndërmarra nga Qeveria e Malit të Zi, të destinuara për parandaiimn dhe mbrojten kundër koronavirusit, duke deklaruar se situata është serioze, por nuk ka vend për panik pasi janë ndërmarrë të gJitha masat për reagim të menjëhershëm në rast se shlaqjes së virusit. Në qytetin tonë, si dhe në Mal te Zi, sipas të dhënave zyrtare, ende nuk ka persona të infektuar. Nrekiq giithashtu apeloi që të ruhet qetësia dhe se nuk ka nevojë për krijim të
panevojshem te rezervave ushqimore, pasi vendi ka rezerva të mjaftueshme.

  • 1

    Radio