Politikë Më shumë

Nrekiq: Apel qytetareve qe te rrine ne shtepi(video)

Prej tvteuta13:54, 25 Mars 2020

Kryetari I komunes se Ulqnit  iu drejtua sot  banoreve te komunes se Ulqinit duke apeluar qe te respektojne rekomandimet e Trupit koordinues nacional per semundje infective, sepse ne kete menyre do te ruajme vetevehten  dhe familjen dhe te gjithe qytetaret eUlqinit dhe te Malit te Zi.

Ai apelon tek te rinjt qe te mos grumullohen me shume se nga dy vete, te mos dalin e as mos te grumbullohen ne vende te ndryshme ashtu sic kane vepruar ne disa  raste. Situata eshte e veshtire por nuk duhet te bejme panik, ne duhet te respektojme urdherat, tha Nrekiq duke shtuar se  I kane aktivizua te gjitha bashkesite locale dhe I kane ne dispozicion numrat se ku duhet te lajmerohen per cdo nevoje qe kane.

Nrekiq poshtu tha se me keqardhje e ka pranuar lajmin mbi situaten ne Tuz duke theksuar se I ka afruar ndihme kryetarit Nik Gjeloshaj, ne cdo aspekt  qe do te kene nevoje.

  • 1

    Radio