Aktuale Më shumë

NP “VEPRIMTARITE KOMUNALE”: TE GJITHA RRUET JANE TE KALUESHME

Prej tvteuta17:37, 8 Janar 2017

Nga ekipi  I Ndermarrjes Publike “Veprimtarite  Komunale” Ulqin,  TV Teuta eshte  informuar se pastrimet ne terren kane vazhduar  edhe gjate dites se sotme, duke theksuar se tanime fale perkushtimit maksimal  gjate kater diteve me radhe, kane arritur te hapin te gjitha rruget te cilat ishin te mbyllura, sidomos ato ne venbanimet e Milles, Rashtishes dhe Kravarit. Ata apelojne te qytetaret e ketyre zonave qe te perdorin paisjet dimerore nese duan te qarkullojne me automjete, perndryshe te gjitha  terrenet jane te kalueshme.

  • 1

    Radio