Sociale Më shumë

NP “Ujësjellës Kanalizime” paralajmëron: Mbroni ujëmatësat nga të ftohtit

Prej tvteuta15:57, 4 Janar 2017

Ndërmarrja publike “Ujësjellës Kanalizime” njofton se për shkak të lajmërimeve të ngricave të mëdha në fundjavë dhe rënieve të temperaturave deri në -10 gradë celzius, paralajmërojnë qytetarët që të mbrojnë ujëmatësit nga temperaturat e ulta, përndryshe nëse vjen deri tek pëlcitja e xhamit të ujëmatësit konsumatorët janë të obliguar të paguajnë orën e re dhe ndërrimin e saj.

  • 1

    Radio