POLITIKA Više

Novinari iz Njemačke u Ulcinju

Prej tvteuta10:04 1 Septembar 2016

U organizaciji Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore u periodu od 20 do 29.avgusta u Crnoj gori boravili su novinari iz Njemacke i to glavni urednik jednog od najpoznatijeg casopisa VIP Reise magazine. Posjeta je organizovana u saradnji sa lokalnim organizacijama Ulcinja, Bara, Tivta, Kotora i Budve.

U subotu i nedelju, 27 i 28.avgusta novinari su boravili u posjeti Ulcinju, gdje su bili u prilici da posjete Stari grad, uvalu Valdanos, borovu šumu, Veliku plažu i Adu Bojanu. Prelijepi sunčani dani i prekrasni pogledi su bili razlog da naprave mnogo fotografija i kratak video o našem gradu. Iako su ove novine poznati po tome da objavljuju luksuzne hotele sa 5 zvijezdica, urednik Vip reisen je bio očaran kilometrima duge pjeskovite ulcinjske plaže koji ce objaviti priču o Ulcinju, našoj tradiciji, kulturi ali i priodnim ljepotama. Imali su priliku da ručaju u restoranu Barbana na Adi koji se pobrinuo za jako ukusne i dekorativne specijalitete, gdje su naši gosti u predivnom ukusu i autentičnom ambijentu uživali tokom pripreme hrane na ulcinjski način. Takođe su posjetili i plažu Dolcinium i kajtere na toj plaži i napisali o tome da se ovaj sport velikom brzinom razvijao u Ulcinju i već sada ulcinjska Velika plaža postala jedna od top svjestkih destinacija za ljubitelje ovog sporta.

Sa velikim osmjehom na licu i puni utisaka, kao i sa velikom zahvalnošću jer smo im omogućili da na pravi način dožive Ulcinj, naši gosti iz Njemacke su napustili naš grad i krenuli prema Budvi kako je predviđeno programom koji je napravljen za njih.

Svima nam je poznato koliko je potencijal njemačkog tržišta a zadnjih godina možemo se hvaliti da nam se turisti iz Njemačke polako vraćaju jer imamo izraženo interesovanje sa ovog tržišta .

  • 1

    Radio