SliderMN Više

„Novi početak“ izbjegava debate

Prej tvteuta14:53 22 Mart 2022

Saopštenje Force:

Nakon našeg poziva za debatu, koalicija „Novi početak“ reagovala je istim izjavama i različitim naslovima u kojima se govori o medijskim zavjerama vlasništva, a ne o programu ili učešću u debati. Od pretjeranih emocija nijesu uspjeli dobro da pročitaju i saslušaju naše saopštenje. Podsjećamo ih da smo ih pozvali na debatu „gdje, kada i kako oni hoće“!
Sinoć́ se nijesu pojavili na TV Teuta jer je to privatni medij. Međutim oni ni danas nijesu učestvovali na Radiju Crne Gore, iako su potvrdili učešće. Pitamo se zašto?
Ovom prilikom ponavljamo poziv za debatu. Ako ste fobični prema medijima i konspirativni za njihovu pripadnost, izaberite salu pred građanima Ulcinja i mi ćemo biti tu.
Da bismo vas oslobodili od nemira kojeg imate zbog rasprave, poručujemo vam da vas u debati nećemo pitati za članove liste i partnere koji su srušili Galeb, koji su kući ponijeli Grizlijeve fotelje i garniture, ili koji su prolivali suze za Mirkom Srzentićem. Nećemo vas pitati ni za finansijske izvještaje Turističke organizacije Ulcinja ili dugovanja i status javnih preduzeća.
Da bi vama bilo što lakše, razgovaraćemo o razvoju Ulcinja i vašem potencijalu da ostvarite svoj program sa ljudima koji se bude u 4 sata poslijepodne, i koji su opštinu i javna preduzeća doveli do bankrota, kao što ste i vi sami ranije naveli nekoliko puta.

Potpredsjednik Nove Demokratske Snage Forca
Kandidat za odbornika
Dr Ilir Çapuni

  • 1

    Radio