TURIZAM @sr Više

Njemačka turistička agencija u potražnji za malim hotelima u Ulcinju

Prej tvteuta15:48 16 April 2018

Da Ulcinj ponovo privlači pažnju njemačkih turista koji su nekada bili najbrojniji turisti u našem gradu, dokazuje i interesovanje njemačkih turističkih agencija koje u posljednjem periodu aktivno rade na promociji Ulcinja širom Njemačke. Vlasnik  agencije Reiseburo Lange, Uwe Frank Lange Ulcinj i Crnu Goru posjetio je još prije šesnaest godina, a priroda i kultura kojom se ponosi naš grad ostavio je fenomenalan utisak na njega. U Berlinu se upoznao sa Vebijom Kovačevićem, ulcinjaninom koji je stručnjak iz oblasti turizma i koji edukuje brojne kadrove za rad u hotelijerstvu. To poznanstvo mu je u mnogome pomoglo da stupi u kontakt sa ljudima iz ove oblasti a cilj je da se Ulcinj ponovo približi njemačkim turistima.

UWE FRANK LANGE

Lange kaže da njemački turisti masovno ljetuju u Bečićima i Budvi, pretežno u većim hotelima, međutim sada žele da naprave poslovnu saradnju sa vlasnicima malih hotela upravo u našem gradu, jer takve smještajne objekte njemački turisti intenzivno traže.

„Veliki hoteli u Bečićima, Budvi i drugim mjestima su na njemačkom tržištu dobro plasirani. Naša ideja je da turiste koji vole prirodu i kulturu a koji žele da borave u manjim hotelima dovedemo u Ulcinj. Takve objekte smo pronašli upravo ovdje i sa kojima smo sklopili ugovore, ali to nije dovoljno. Tražimo još takvih objekata koje ćemo ponuditi klijentima. Što više takvih smještajnih kapaciteta pronađemo to će reklama biti efektivnija i bolja,“

 smatra Lange.

Zainteresovani vlasnici ugostiteljskih i smještajnih objekata mogu kontaktirati putem web stranice i dobiti sve informacije za izdavanje i reklamiranje smještaja na njemačkom tržištu.

Saradnja sa ovom renomiranom njemačkom agencijom u  mnogome može značiti za dovođenje njemačkih turista u grad u kojem su osamdesetih i devedesetih godina bili najbrojniji. Netaknuta priroda, kulturno-istorijski spomenici, predivne plaže i mogućnosti privlače sve veće interesovanje stranih turista, što dokazuje i uspostavljanje ovakve saradnje.

Sve informacije mogu se  dobiti na vebsajtu reisen@wir-sind-montenegro.de.

  • 1

    Radio