Sporti Më shumë

Një fundjavë en suksesshme për atletët, nga gjashtë medalje tre te arta

Prej tvteuta14:59, 1 Prill 2019

Në kryeqytet gjatë fundjavës,  u mbajt Ultra maratona tradicionale e Podgoricës nën sloganin “Dita e  vrapimit  Podgoricë”, ku morën pjesë atletët  e klubit “Orion” nga Ulqini.  Medalje ari në kategoritë per pioniere moren Boban Maxhgal dhe Suana Tafiq,  me medelje të argjentë   u dekorua Maxhgal Nemanja, derisa medalja e bronztë i takoi  Elzana Guberiq.

Në të njëjtën ditë,  u zhvillua edhe turneu i XII “Vojo Vraçar”në hedhjen e topit, i cili përfshinte rreth 50 konkurrentë në gjashtë kategori.  Medaljen e arit e fitoi  Milivoje Pajoviq në kategorinë e pionierëve, ndërsa Zahid Muriq fitoi medaljen e bronztë.

  • 1

    Radio