Politikë Më shumë

Nimanbegu takohet me ministrin e puneve te jashtme te Lituanise

Prej tvteuta17:49, 20 Qershor 2019

Nënkryetari I Kuvendit  të Malit të Zi Genci Nimanbegu gjatë vizitës zyrtare në Lituani është takuar me Ministrin e punëve të jashtme të Lituanisë Linas Linkevipius. Ministri Linkevipius ka theksuar mbështetje të Malit të Zi në integrimet  evropiane duke theksuar se duhet te vazhdojë  implementimi I  mëtejshëm të reformave në sundimin e ligjit dhe lirinë e mediave.  Si shembull I mirë I bashkëpunimit të dy vendeve, është theksuar bashkëpunimi përmes Twining instrumentit duke theksuar gatishmërinë e bashkëpunimit në projekte të reja sidomos në fushën e zhvillimit rural dhe forcimin e kapaciteteve administrative.

  • 1

    Radio