Politikë Më shumë

NIMANBEGU TAKOHET ME AMBASADOREN TURKE

Prej tvteuta09:12, 10 Mars 2019

Nenkryetari i Kuvendit te Malit te Zi dhe deputeti i Forces, Genci Nimanbegu eshte takuar me ambasadoren e sapoemeruar te Turqise ne Mal te Zi Songul Ozan.

Nenkryetari Nimanbegu e ka njoftuar ambasadoren Ozan me ngjarjet aktuale politike dhe shoqerore ne Mal te Zi, dhe si kryetar i Grupi temiqesise se Kuvendit te Malit te Zi me Kuvendin e Turqise, ka vleresuar larte bashkepunimin e dy shteteve, si dhe bashkepunimin me ambasadorin e meparshem. Ambasadorja Ozan i ka prezantuar prioritetet e saj tepunes dhe ka treguar gatishmeri per avancimin e metejshem te bashkepunimit.

  • 1

    Radio