Aktuale Më shumë

Nimanbegu: Pa ne, nuk do të zgjidhet kryetari i Komunës

Prej tvteuta10:05, 28 Mars 2022

Genci Nimanbegu në konferencën për media mbas perfundimit të numërimit të votave tha se perkundër sulmimit nga të gjithe Forca e re Demokratike e ka ruajtur kornizën e vet dhe vazhdojnë që këtij qyteti ti ofrojnë një  program të mirë, administratë e cila do të jetë për qytetarët.

Ai tha qe nga dita e sotme do të ulën me subjektet politike shqiptare për të folur për kryetar të Komunes, ku u shpreh bindur që pa lejen dhe pelqyeshmërinë e tyre nuk do të vendoset duke thënë se ky  ishte edhe zotimi i kësaj partie.

  • 1

    Radio