Aktuale Më shumë

Nimanbegu: Duam udheheqje te ndershme, transparente dhe te barabarte per te gjithe qytetaret

Prej tvteuta23:14, 10 Prill 2022

Pas  shpalljes se rezultateve perfundimtare te zgjedhjeve lokale te Komunes se Ulqinit nga Komisioni zgjedhor komunal, lideri i Forces Genci |Nimanbegu ka vleresuar permes postimit ne rrjetin Facebook se me verifikimin e rezulltateve nisin procedurat e pregaditjes se pozicionimit dhe kritereve per negociata.
“E kemi shume te qarte cka deshirojme si Force e Re Demokratike
“Udhëheqja e ndershme, transparente dhe e barabartë për të gjithë qytetarët”, është ndër objektivat kryesore të programit zgjedhor të Forcës së Re Demokratike. Në qytetin tonë politika ka ndjekur modelet e gabuara ku më shumë ka promovuar anët negative të politikanit.
Është koha që sot të hapim një shteg të ri dhe të sjellim në mesin tonë një model tjetër ku ndershmëria udhëheq, ku gënjeshtra nuk korr sukses dhe ku e drejta është ideal i arritshëm.
Forca e Re Demokratike ka bërë ndryshime në strukturën e vet, prandaj me njerëz të rinj që i japin frymë të re listës tonë, lind edhe shpresa se e ardhmja e Ulqinit është me Forcën”, shkruan Nimanbegu ne postimin e tij.

  • 1

    Radio